BESAŞ'da müşteri memnuniyeti esas

BESAŞ bayilerine ve sevkiyat personeline yönelik olarak düzenlenen 'Müşteri İlişkileri ve İletişim' konulu eğitimin ana temasını müşteri memnuniyeti oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek Sanayi A.Ş. (BESAŞ), bayilere ve sevkiyat personeline yönelik düzenlendiği 'Müşteri İlişkileri ve İletişim' eğitimi ile kalite çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitim, BESAŞ ile Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi ortaklığıyla düzenlendi.

Programın açılışında konuşan BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, müşteri iletişiminin etkinliğini sağlamak ve bunu tüm organizasyon çapında yaygınlaştırmak açısından bu eğitimleri çok önemsediklerini söyledi. Bayilerin ve sevkiyat personelinin BESAŞ'ın görünen yüzünün olduğunu ve kamu hizmeti misyonu üstlendiklerini belirten Aydoğan, "Bayilerimiz ve sevkiyat personelimiz, BESAŞ'ın gözü, kulağı, vitrinidir. Müşterilerin beklentilerini en iyi bayilerimiz bilebilir ve bu beklentilerin bizlere iletilmesi BESAŞ'ı daima ileri taşıyacaktır. Kalite politikamız doğrultusunda bayilerimizin, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin gelişimi ve mutluluğunu sağlamak amacı ile bu eğitim çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi Eğitim Daire Başkanı Seyit İnce ise, giderek artan rekabet ortamında, müşteri yaratabilmek ya da tüketici memnuniyetini en üst düzeye çıkarabilmek için müşteri özelliklerini daha ileri düzeyde bilme ihtiyacı ortaya çıktığını vurguladı. Toplumsal yaşam içinde kişilerin ilişkilerinde kurallara uyması ve birbirini anlamasının işbirliğini artırarak, ekonomik ve kültürel alanda başarıya katkı sağlayacağını vurgulayan İnce, "Her firmanın satış ve sevkiyat personelleri aslında firmanın kendisidir. Çünkü müşteri ya da bayi işletmenin müdürünü, muhasebecisini, üretim personelini görmez o yüzden müşteri için BESAŞ demek her gün gördüğü ve iletişim kurabildiği satış ve sevkiyat personelidir" diye konuştu.

Program sonunda eğitime katılan BESAŞ bayileri ve sevkiyat personeline Müşteri İlişkileri ve İletişim sertifikaları verildi.