Karacabey'de Kent Lokantasına yoğun ilgi

Karacabey Belediyesi tarafından 3 ay önce hizmete açılan Kent Lokantası açıldığı günden itibaren yoğun ilgi görüyor. Kaliteli ve uygun fiyatlarıyla vatandaşların beğenisini kazanan lokantadan bugüne kadar yaklaşık 12 bin kişi faydalandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 22:50

İYİ Partili Karacabey Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği Kent Lokantasında özellikle dar gelirli aileler, işçiler ve öğrenciler için dört çeşit yemek uygun fiyatla vatandaşlara sunuluyor.

Lokantanın açıldığı günden bu yana büyük bir talep gördüğünü, bunun vatandaşların beklentilerine ne kadar doğru yanıt verildiğinin en iyi göstergesi olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, "Bu proje, Karacabey halkının uygun fiyata sağlıklı ve kaliteli yemeklere ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirildi. Açılışımızdan bu yana vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve memnuniyet bizleri son derece mutlu ediyor.” dedi.

Lokantanın sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten Karabatı, "Burada sağlıklı ve dengeli bir beslenme sunmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen, aynı zamanda bütçelerini zorlamayan bir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Herkese açık ve erişilebilir bir kent lokantasını ilçemize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Karacabey’in sosyal yaşamına katkı sunmaya ve halkımızın her alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Karacabey Kent Lokantası, hafta içi her gün 11.00-15.00 saatleri arasında hizmet veriyor.