Bilgi MBA Bursa programı başladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bursa Merkezi bünyesinde bu yıl ilk defa planlanan İşletme Yüksek Lisans Programı'na katılan öğrenciler ders başı yaptı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Laureate International Universities ağının üyesi, Türkiye'nin "tek gerçek uluslararası üniversitesi" olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin, BİLGİBursa Merkezi bünyesinde hayata geçirdiği Yüksek Lisans Programı, 45 kişilik yüksek katılım ile başladı.

Nilpark'ta bulunan BİLGİBursa Merkezi'nde, Yrd. Doç. Dr. Metehan Sekban'ın genel koordinatörlüğünde, Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinin ders vereceği programa katılan öğrenciler İşletme Yönetimi, Operasyon Yönetimi, İşletmeciler için İstatistik, Pazarlama Yönetimi, İşletme Ekonomisi, Muhasebe, Finansal Yönetim, Stratejik Yönetim gibi 8 zorunlu, 2 seçmeli olmak üzere toplam 10 ders alıyor.

Derslerin başlangıcı dolayısı ile gerçekleşen kokteylde bir açıklama yapan BİLGİBursa Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Duygu Yılmazer; "BİLGİBursa Merkezi olarak kısa sürede Bursa'da yüksek lisans programları alanında başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Bursa iş dünyası ve akademik gelişim planlayan genç yöneticilerin yoğun katılımı ile ilk yüksek lisans programını Türkçe İşletme alanında başlattık. Gelecek dönemden itibaren alternatif birçok programla yüksek lisans eğitimlerinin sayılarını arttırıyor olacağız. BİLGİBursa Merkezi başarılı sonuçlar üreterek özellikle eğitim alanında büyük fark yaratıyor olacak" dedi.

Farklı Alanlarda Sertifika Programları Başlıyor...

Açıklamasında Bilgi Eğitim tarafından organize edilen sertifika programlarına da değinen Yılmazer; "BİLGİBursa Merkezi'nin bir diğer önemli aktivitesi ise sertifika programlarımız olacak. Felsefe Okulu-Siyaset Felsefesi, Tarih Okulu, Edebiyat Okulu, Yurttaş Gazeteciliği, Etik, İş Hayatında Alternatif Düşünce Teknikleri, Rekabet Hukuku, Stratejik Marka Yönetimi, İK Yönetimi, Kültür yönetimi, Kadın Programları, Girişimcilik, Tasarım Okulu gibi birçok sertifika programını Bursa'da yapıyor olacağız. Bu programlar ile iş dünyasına uzmanlaşma imkanı da yaratıyor olacağız. Tüm bu alternatif programları web sayfamız üzerinden duyuruyor olacağız" diyerek açıklamasını tamamladı.