'Başımıza İcat Çıkar' paneli...

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde örgütlenen TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), Global Girişimcilik Haftası dolayısıyla, 14 Kasım 2012 Çarşamba günü Bursa Kadın Girişimcilerini Bekliyor Paneli düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

TOBB Bursa KGK Başkanı Emine Örnek; Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşarak dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olması için kadın girişimcilere büyük görevler düştüğünü kaydederek, "Gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden Global Girişimcilik Haftası her yıl 12-18 Kasım tarihleri arasında 130 ülkede düzenleniyor.Biz de sanayi başkenti Bursa'da; girişimciliği teşvik etmek için bir dizi etkinlik düzenliyoruz" dedi. Örnek, amacın özellikle gençlerde farkındalığı artırmak olduğunu vurguladı.

Örnek'in verdiği bilgiye göre, 14 Kasım Çarşamba günü 10.00- 13.00 saatleri arasında BTSO Toplantı Salonu'nda düzenlenecek Bursa Kadın Girişimcilerini Bekliyor Paneli'nin açılış konuşmalarını; Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Koordinatör Başkanı ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ile Bursa KGK Başkanı Emine Örnek yapacak. Panele konuşmacı olarak İzmir Vadeli İşlemler Borsası Başkanı Işınsu Ketselli, UNİ Mendillerinin Sahibi Ataman Özbay ve Şanlıurfalı başarılı işkadını Cevahir Asuman Yazmacı ve her biri alanında uzman ve başarılı girişimciler katılacak.

'Başımıza icat çıkar' temasıyla organize edilen panel, başta kadın girişimciler, girişimci adayları olmak üzere konuya ilgi duyan herkese açık olacak.