Bursagaz hedef büyütüyor

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2011'i başarı dolu bir yıl olarak geride bıraktıklarını belirterek, 5 milyon TL şebeke yatırımı, 741 bin abone ve 609 bin gaz kullanıcısına ulaştıklarını söyledi. Tola, Bursagaz'ın Türkiye'nin 3'üncü büyük doğalgaz şirketi olduklarını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, birlikte çalıştığı ekibi ile birlikte şirketin 2011 yılı performansı ve 2012 yılı hedeflerine ilişkin bilgileri Almira Otel'de düzenlenen bası toplantısında kamuoyu ile paylaştı.

Bursagaz'ın yıllık 1,5 milyar metreküplük gaz hacmi ile güvenli ve sürekli doğalgaz sağlama konusunda ulusal arenanın öncülerinden biri olduklarını belirten Tola, 2011 yılında 5 milyon TL şebeke yatırımı gerçekleştirildiğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 35 bin yeni abone ve 44 bin yeni gaz kullanıcısını sisteme kazandırarak Bursa'nın ekonomisinde katma değer oluşturmaya devam ettiklerini belirten Tola, 2012 yılına yeni vizyon, misyon ve temel değerler eşliğinde güncel hedeflerle girdiklerini ifade etti.

Bursagaz'ın 2012 yılı ana stratejilerinin kurumsal itibar ve performansı artırıp riskleri yönetmek olarak belirlediklerini ifade eden Ahmet Hakan Tola, bu stratejiler kapsamında kurum içerisinde planlanmış 28 yeni projenin daha hayata geçirileceğini bildirdi.

Yeni yılda tamamlanacak olan Nilüferköy Şebeke Yönetim ve Kontrol Binası'nın açılışı ile birlikte bütünsel şebeke yönetim anlayışının tek noktadan idare edilebilir hale getirileceğini vurgulayan Tola, 2012 yılında 35 bin yeni abone ve 44 bin yeni gaz kullanıcısına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Bursa'da yüzde 80'lere varan bir müşteri memnuniyet düzeyine ulaştıklarını bunun her geçen gün arttığını ifade eden Tola, müşteri iletişim kanallarında çeşitlilik sağlamak için sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmaya devam edeceklerini vurguladı. Tola, yıl boyunca yapılacak olan 160 kilometre uzunluğundaki şebeke yatırımı ile şehrin büyümesine paralel fiziksel penetrasyonu sürekli artırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Arz güvenliğinin yanı sıra kullanım güvenliğine de dikkat çeken Tola; Bursagaz ekiplerinin 2011 yılında yaklaşık 52 bin adet tesisat kontrol gerçekleştirdiklerini, onaysız olan tesisatlar ile gaz kullanımının can ve mal güvenliği açısından büyük bir risk teşkil ettiğini, vatandaşların bu konuda kesin suretle bilgi için Bursagaz'a başvurmaları gerektiğini vurguladı.