BSMMMO'da 22'inci yıl coşkusu

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO) kuruluşunun 22. yıl dönümü, Çelik Palas Otel'de düzenlenen organizasyonla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

BSMMMO Başkanı Mesut Topçu, muhasebe haftası etkinliklerinin bu yılki ana temasının ''Yeni Türk Ticaret Kanunu'' ve ''Türkiye Finansal Raporlama Standartları'' olduğunu dile getirdi.

Mesleki camia olarak eğitim altyapısını tamamladıklarını belirten Topçu, ''Yasa yürürlüğe girene kadar 250 bin kişilik mesleki camia olarak göreve hazır olacağımızı kamuoyuna taahhüt ediyoruz'' dedi.

Organizasyona katılan Bursa Valisi Şahabettin Harput, ülkelerin güçlenmesi, büyümesi ve dünyada güç sahibi olmaları için vergilerin toplanmasının önemli olduğunu belirtti. Harput, şöyle dedi:

''Ben meslek mensuplarının, büyük bir özveri ve dayanışma içerisinde, Bursa gibi ülkemizin lokomotif kentinde çok önemli hizmetlere imza attığını düşünüyorum. Meslek mensuplarının, yalnızca kendi alanlarında değil sosyal ve kültürel alanlarda da aktif faaliyetlerde bulunduklarını takdirle izliyorum.''

Organizasyon, BSMMMO logolu pastanın kesimiyle devam etti. Gecede sahne alan İskender Doğan, Çiğdem Tunç ve Semiha Yankı ise söyledikleri şarkılar ve sahne performanslarıyla geceye renk kattı.