İlhan Demiröz 'Halk Günü'nde sorunları dinledi

CHP Bursa Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi İlhan Demiröz, İnegöl'de bazı beldelerle köyleri ziyaret etti ve CHP İnegöl İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen "Halk Günü" etkinliğinde partili ya da partisiz İnegöllüler'in sorunlarını dinledi. Demiröz, "Ekonomik sıkıntılar ve işsizlik vatandaşların ortak sıkıntısı" dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Tahtaköprü Beldesi'ni ziyaret ederek esnaf ve belde sakinlerine CHP'nin düzenlediği referanduma verdikleri destekten ötürü teşekkür etti ve Büyükşehir Yasası ile birlikte beldenin kapatılacak olması nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi.

Daha sonra Gündüzlü Köyü'nü ziyaret eden İlhan Demiröz, köy muhtarı ve köy halkıyla birlikte kahvehane toplantısı yaparak sorunları dinledi. Köyün içinden geçen Oylat yolunun başka bir güzergaha alınmak istenmesine köylüler tepki gösterirken, İlhan Demiröz, durumun Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşülerek yolun köyün içinden geçecek şekilde yapılmasının değerlendirileceğini aktardı.

İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA 'HALK GÜNÜ'

Ziyaretlerinin ardından CHP İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından, İnegöl Kapalıçarşı Girişi Yemeniciler sokakta düzenlenen "Halk Günü" etkinliğine katılan CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, partili ya da partisiz İnegöllüler'in sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

Bazı vatandaşlar ilçede yaşanan trafik sıkıntısından ve sağlık hizmetlerinden yakınırken ağırlıklı olarak ekonomik sıkıntılar gündeme geldi. Çiftçiler mazot ve gübre fiyatlarının yüksekliğinden ve malvarlıklarını haczetmek üzere köylere gelen avukatlardan şikayetçi olurken, emekliler ile çocukları eğitim gören aileler ise ekonomik sıkıntılarını dile getirdi. Bazı vatandaşlar da tarımdan kopan özellikle gençlerin sayısının artmasıyla büyüyen işsizlikten ve buna bağlı olarak gelişen sosyal ve psikolojik sorunları aktardı.