AKP ve CHP'li kadınlardan ortak kutlama

AK Parti Çan İlçe Kadın Kolları üyeleri, CHP Çan İlçe Kadın Kolları üyeleriyle CHP Çan İlçe binasında bir araya gelerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü birlikte kutlama kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

AK Parti Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Deniz ve partili kadınlar, CHP Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Reyhan Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Deniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde CHP Kadın Kollarına nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, amaçlarının Türk kadınının hangi görüşte olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde olabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

Bugünkü buluşmanın Türk kadınının ne kadar medeni ve hoşgörülü olmasının yanı sıra kadın dayanışmasına verdiği önemin göstergesi olduğunu ifade eden Deniz, ''Bundan sonra da gerektiğinde kadınlar için aynı çizgide buluşacağımıza inanıyorum. CHP Çan İlçe Kadın Kolları başkanı Reyhan Akgün ve yönetim kurulu üyelerine bizleri büyük bir nezaketle karşıladıkları için AK Parti Çan İlçe Kadın Kolları adına teşekkür ediyorum'' dedi.

CHP Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Reyhan Akgün de, ziyaretten dolayı Deniz ve partili kadınlara teşekkür etti. Akgün, ''Bugün yaptığımız buluşmada yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde el ele verip birlikte kutlama çalışmalarını konuştuk. Kadınlar Günü'nü birlikte kutlama kararı aldık'' diye konuştu. (AA)