Felç olan gence akülü araba

Geçen yıl haziran ayında geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan Tekin Aydın'a (25), Gemlik Belediyesi tarafından akülü araba verildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Aydın'ı evinde ziyaret etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Acılı ailenin sorunlarını bir nebze olsun hafifletmek istediklerini belirten Yılmaz, belediyenin daha önce de 8 vatandaşa akülü ve 1 vatandaşa da normal araç verdiğini söyledi. 

Gemlik'te bir PVC ve çelik kapı imalat firmasında çalışan Aydın, geçen yıl 24 Haziran'da çelik kapı takmak üzere Mudanya'ya gitmiş ve buradan dönüşte ise Kurşunlu mevkisi yakınlarında aracı kullanan arkadaşıyla trafik kazası geçirmiş ve felç olmuştu.

Sigortasız çalıştığını öne süren ve firmanın kendisini sahiplenmediğini iddia eden Aydın, malulen emekli olmak istediğini, ancak hukuk mücadelesi verecek maddi imkanlara sahip olmadıklarını kaydetti.

Kazanın iş kazası olduğunu ileri süren ve özürlü maaşı almak istediğini anlatan Aydın'a, Belediye Başkanvekili Yılmaz destek sözü verdi ve hukuki destek sağlamak amacıyla Bursa Barosu Başkanı Zekeriya Birkan'a durumu aktardı.