Bursaspor'dan ''Yeşil Bursa''ya destek

Bursasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, Osmangazi Belediyesi'nin ''5 Yılda Bir Milyon Fidan'' kampanyası çerçevesinde oluşturulan Bursaspor Ormanı'na fidan dikti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, fidan dikme töreni öncesi, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler İsmet Demirel, Necmettin Kocaman ve Öztürk Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ile kadrodaki futbolcularla Osmangazi Belediyesi fidanlığında yemek yedi. 

Dündar, yöneticiler, Sağlam ve futbolcular yemeğin ardından Yunuseli Mahallesi'nde belediyenin ''5 Yılda Bir Milyon Fidan'' kampanyası çerçevesinde oluşturulan Bursaspor Ormanı'nda fidan dikti.

Mustafa Dündar, Bursa'nın eskiden olduğu gibi ''Yeşil Bursa'' olarak anılması için başlattıkları kampanyanın büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, ''Kampanyamıza kentteki okulları, sivil toplum kuruluşlarını da katıyoruz. Kampanya çerçevesinde Bursa'nın en önemli markası Bursaspor adına da bir orman oluşturmayı düşündük. Bursaspor'a, başta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere kampanyamıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da ''Yeşil Bursa'' için düzenlenen her organizasyona destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Osmangazi Belediyesi'nin çok önemli bir projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Sağlam, ''Bursaspor için oluşturulan ormana gelerek fidanları diktik. İnşallah birkaç yıl sonra küçük bir orman halini alacak buraya yeniden geliriz ve güzel vakit geçiririz'' diye konuştu.

Dündar ve Sağlam, daha sonra birlikte fidan dikti.