Haydi çocuklar spora

Osmangazi Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve çocuklarımıza sağlıklı bir geleceğin yolunu açan Kış Spor Okulları, kapılarını 17 Kasım'da açıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Türkiye'de farklı branşlarda milli formayı giyen bir çok sporcunun yetiştiği Osmangazi Belediyespor Kulübü kursları, bu yıl Basketbol, Voleybol, Kort Tenisi, Kayak, Yüzme, Taekwando, Judo, Boks, Güreş ve Bedensel Engelli Tekerlekli Sandalye Basketbol olmak üzere, 10 ayrı branşta düzenlendi.

Çocuklara mutlu, aktif ve sağlıklı bir geleceğin yolunu açan, eğitim hayatlarında karşılaştıkları stresten arınıp, özgüvenlerini geliştirmeyi amaçlayan kurslar, aynı zamanda Türk sporuna uluslararası yarışmalarda şampiyon sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. Her biri kendi branşında son derece tecrübeli hocalar eşliğinde gerçekleştirilen kurslara katılmak için, 06-16 yaş aralığındaki çocuklarımızın velileri nezaretinde Akpınar Kültür ve Spor Merkezi'ne başvurmaları gerekiyor.

Açılan branşlara göre istenen yaş aralığı şöyle;

Basketbol : 6-13 yaş Voleybol : 6-13 yaş Kort tenis : 9-16 yaş Kayak : 7-16 yaş Yüzme : 6-14 yaş Taekwando : 8-13 yaş Judo : 8-13 yaş Boks : 10-16 yaş Güreş : 9-16 yaş Bedensel Engelli Tekerlekli Sandalye Basketbol : 6-18 yaş