Kent Konseyi'nde gönüller bir oldu

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, kendilerine gönüllü olarak eğitmenlik yapanları unutmayarak '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, proje ve faaliyetlerinde kendilerine gönüllü olarak yardımcı olan ve eğitmenlik yapan öğretmenlerini unutmayarak 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir program hazırladı. Türk Halk Müziği eğitmeni Kemal Kamalı, tiyatro eğitmeni Sebahattin Kılınç, Bocce eğitmeni Ahmet Yaratılmış, Futbol takımı eğitmeni Yüksel Koyun, Kalbin Ritmi Grubu eğitmeni Volkan Yanık'a karanfil vererek teşekkür eden engelliler, bu zamana kadar yapılan çalışmaların anlatıldığı bir slayt sunumu yaptı.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, insanı bilgi ve beceriyle donatan, hayata hazırlayan öğretmenlerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Sabırla çalışmaları sonucunda kalem tutmayı, okumayı, yazmayı öğrendiklerini anlatan Sönmez, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak bu özel günde kendi eğitmenlerimizi de unutmadık. Türk Halk Müziği eğitmeni Kemal Kamalı, tiyatro eğitmeni Sebahattin Kılınç, bocce eğitmeni Ahmet Yaratılmış, futbol takımı eğitmeni Yüksel Koyun ve kalbin ritmi grubu eğitmeni Volkan Yanık için özel bir gece düzenledik. Engelli üyelerimiz karanfil takdim etti ve yapılan çalışmaların anlatıldığı bir slayt hazırlayarak gösterimde yaptı" dedi.

Eğitmenler de etkinlikle bu güzel günün anlamını daha yoğun yaşadıkları için mutluluk duyduklarını söyledi.