SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilbel ile EMO Bursa Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı

Nilüfer Belediyesi iştiraki Nilbel A.Ş ile Meslek Odaları arasındaki işbirliği çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi üyelerinin Nilbel Tesisleri'nden indirimli yararlanmaları için protokol imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilbel ile EMO Bursa Şubesi arasında indirim protokolü imzalandı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen ve yönetim kurulu üyeleri geçmiş dönem Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi ve Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, Nilbel A. Ş.Genel Müdür Sefa Can Ertan da yer aldı.

Ziyarette, yeni dönemde, ortak akıl ile yeni bir yol, yeni bir vizyon parolası ile çalışmalara başlayan Nilüfer Belediyesi ve Meslek Odaları arasında olası işbirliği olanakları değerlendirildi. Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mart, yaşanabilir kentlerin oluşturulmasının önemine dikkat çekerek, Mühendislik, Mimarlık ve Şehir Plancılığı Meslek Odaları'nı bu nedenle çok önemsediklerini belirtti. Sorunların çözümünde, dirençli ve yaşanabilir bir Nilüfer için güç birliği yapma arzusunda olduklarını kaydeden Mart, Nilüfer Belediyesi olarak yakın zamanda birlikte hayata geçirmeyi planladıkları, Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği ile Akademik Danışma Kurulu oluşturulması konularında EMO yöneticilerini bilgilendirdi.

EMO Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, birlikte çalışmak için hazır olduklarını ifade etti.

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette, Oda çalışanları ve üyelerinin faydalanacağı Nilbel Sosyal Tesisleri’nde uygulanacak indirim protokolü imzalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.