SON DAKİKA
Hava Durumu

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki evinde başından silahla vurulmuş olarak bulunan Osmangazi Belediyesi Meclisi CHP Grup Sözcüsü ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları (32), son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Feyyaz Alptuğ Memişoğulları gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Osmangazi Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları (32) için bugün ilk tören Osmangazi Belediyesi önünde yapıldı. Burada özgeçmişi okunan Memişoğulları için dua okundu helallik istendi. 

Buradaki törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kayıhan Pala, Hasan Öztürk ile çok sayıda partili katıldı. Hastanede tedavi gördüğü açıklanan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın törene katılamadı.

Törende Mustafa Bozbey, Nihat Yeşiltaş, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Sefa Oğuz, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten konuşma yaptılar.

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'nın babası Ahmet Memişoğulları ve ailesi törende ayakta güçlükle durdu. Fenalaşan bir aile bireyine ilk müdahale orada bulunan ambulansta yapıldı. Basında ve sosyal medyada ölümün intihar olduğu yolunda yazılan haberlere tepki gösteren Ahmet Memişoğulları, "Yazılanlar doğru değil, Emniyet olayla ilgili farklı bulgulara ulaştı" dedi.

Feyyaz Alptuğ Memişoğlları'nın cenazesi öğle vakti Yıldırım Beyazıt Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Baruthane Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Bu arada polisin olayla ilgili soruşturması tüm ihtimaller dikkate alınarak ayrıntılı olarak sürdürülüyor.

Ölümü şok yaratan Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.