SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Özel: Ne zaman Yıldırım'ı alacağız, Türkiye'de de iktidar olacağız

CHP lideri Özgür Özel, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde partisinin üye katılım toplantısına katıldı. Özel, "Ne zaman Yıldırım'ı alacağız Türkiye'de de iktidarı alacağız diye belirlediğim bir ilçedir. Bu sefer olmadı ama bir dahakine mutlaka olacak" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Özgür Özel: Ne zaman Yıldırım'ı alacağız, Türkiye'de de iktidar olacağız

PELİN AKDEMİR/ BURSAPORT

CHP lideri Özgür Özel'in katılımıyla Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından Barış Manço Kültür Merkezi'nde üye katılım Toplantısı düzenlendi. 600 kişinin üyeliğinin kabul edildiği toplantıda Özel, "Ne zaman Yıldırım'ı alacağız Türkiye'de de iktidarı o zaman alacağız diye belirlediğim bir ilçedir. Bu sefer olmadı ama bir dahakine mutlaka olacak" dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir sonraki seçimlerde iktidar olacağını, bir sonraki yerel seçimlerde Yıldırım İlçesini de CHP'ye kazandıracaklarının sözünü verdi. Gün, bir sonraki seçimlerde daha fazla yükün olacağını belirterek "Kavganın orta yerine hoş geldiniz. Partimize yeni katılanarkadaşlarımıza hoşgeldiniz" dedi.

İlhami Gün'ün konuşmasının bitmesiyle CHP'li üyeler erken seçim istediklerini belirtti.

'BURSA'DA YAKALADIĞIMIZ BAŞARIYI GENELE TAŞIYACAĞIZ'

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ise "Marketten aldığı sütü pahalı diye geri bırakan annelerin kentidir Yıldırım. Bursa'da yakaladığımız başarıyı biz genele taşıyacağız. Gelecek güzel günleri birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.

'CUMHURİYET HALK PARTİSİ AİLESİ HIZLA BÜYÜYOR'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı konuşmada, il ve ilçe başkanlarını ziyaret ettiğini söyledi. Yıldırım İlçe Örgütünün çok çalıştığını belirten Özel, "Ne zaman Yıldırım'ı alacağız, Türkiye'de de iktidarı alacağız diye belirlediğim bir ilçedir. Bu sefer olmadı ama bir dahakine mutlaka olacak. Buna yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Özel, 31 Mart seçimlerinden sonra 70 bine yakın yeni üyenin geldiğini söyleyerek, "Cumhuriyet Halk Partisi ailesi hızla büyüyor. Artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin önündeki engeller hızla kalktı. 600 kişi koştu, baba evine geldi. Bu evin tapusu bir kişiye kayıtlıdır. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.