SON DAKİKA
Hava Durumu

Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sevgilisi tarafından başından silahla vurularak ağır yaralanan 35 yaşındaki güzellik uzmanı Sehle Gündüz üç gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılan üç çocuk annesi Sehle Gündüz (35) ile sevgilisi olduğu öğrenilen S.S. (50) arasında tartışma yaşandı. 5 Eylül günü yaşanan tartışma esnasında Sehle Gündüz'ü başından silahla vuran S.S. olay yerinden kaçtı. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konuya ilişkin inceleme ve araştırma çalışmaları başlatan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin aracını Hendek ilçesinde boş bir şekilde buldu.

Aracın bulunmasından kısa bir süre sonra da şüpheli S.S., Hendek ilçesinde saklandığı yerde olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 çocuk annesinden acı haber geldi

Öte yandan, eşinden boşandığı ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen güzellik uzmanı Sehle Gündüz üç gündür hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.