SON DAKİKA
Hava Durumu

Haberalmedya yazarı Pelin Çırpan'a tehdit

Bursa'da, haberalmedya.com haber sitesi yazarı Pelin Çırpan'ı telefonla arayan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, "Bozbey ile ilgili yazma yoksa seni bulurum" diyerek tehdit etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 02:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Haberalmedya yazarı Pelin Çırpan'a tehdit

Haberalmedya haber sitesi yazarı Pelin Çırpan, kendisini telefonla arayan bir kişinin sözleri ile şok yaşadı. Çırpan'ı arayan kişi, ''Bozbey'i sakın yazma yoksa seni bulurum'' dedi. Kimliğini açıklamayan kişinin sözleri karşısında şaşkına dönen Çırpan, kendisinin Bozbey aleyhine yazı yazmadığını sadece CHP Nilüfer ve Nilüfer Belediyesi ile ilgili eleştirilerde bulunduğunu söyledi.

tiviport.com'da yer alan habere göre, ''Ben seni alacağım sorguya'' diyerek tehditlerine devam eden şahıs, Pelin Çırpan'ın CHP'li belediyeleri eleştirmemesi gerektiğini yoksa tekrar arayacağını söyledi.

Sosyal medya platformu facebook'ta bir açıklama yapan Pelin Çırpan, kendisini telefonla tehdit eden kişinin kimliğinin tesbit edilmesi için avukatı aracılığı ile savcılığa şikayette bulunduğunu belirtti. Arayan kişinin kendisinin "Göl Çay Bahçesi'nden" olduğunu söylediğini aktaran Çırpan, şu ifadeleri kullandı:

"Gençlik yıllarımızda çok defa gittiğimiz GÖL ÇAY BAHÇESİ (Şimdiki adı GÖL BAHÇE) yetkilileri ile görüştük. Kendilerine konu ile ilgili çok telefon gelmiş.

Yılların en güzel işletmelerinden şimdiki adıyla GÖL BAHÇE'nin adını belki de kasıtlı olarak karıştıran tehditçi adam yüzünden işletmeler zarar görsün istemem.

Göl Çay Bahçesi sahiplerinin konu ile asla alakası olmadığı ve durumdan çok üzgün oldukları konusunda, işletme sahibinin oğlu bizleri bilgilendirdi ve dünden bu yana aldıkları telefonları da aktardı.

Konu zaten savcılığa avukatım tarafından iletildi ve hiç haketmedikleri halde Göl Çay Bahçesi (Göl Bahçe)'nin de mağdur olmasından dolayı üzgünüm.

Umarım adalet en kısa sürede yerini bulacak ve bu gibi kişilere gereken cezayı verecektir.

Ve tekrar ediyorum, konu ile ne Göl Bahçe'nin, ne Mustafa Bozbey'in, ne Şadi Özdemir'in asla alakası yoktur, olamaz da, aklımın ucundan dahi geçmedi bile.

Sadece kendine görev edinmeye çalışan, kraldan çok kralcı birinin davranışı olduğu zaten ortaya çıkacaktır."

Çırpan, kendisinin tehdit edilmesiyle ilgili olarak ne CHP örgütünden ne de Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın dışında belediye başkanlarından kimsenin aramadığını söyledi.

Bu arada, kısa süre önce tiviport haber merkezini sabah saat 04.00'de arayan bir kişinin, ''CHP Nilüfer'e eleştiri yazılarına devam etmeyin'' şeklinde tehditler savurduğu belirtidi.

TELEFONDA TEHDİDİN SES KAYDI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.